Nieuws Kempen Groei voor Hand&Body Casting

Groei voor Hand&Body Casting

Groei voor Hand&Body Casting

LICHTAART – Met haar bedrijfje Hand&Body Casting heeft Hyacintha De Vogel uit Lichtaart duidelijk een gat in de markt gevonden, of beter: een gevoelige snaar geraakt. Het aantal klanten neemt maar toe dat via Hand&Body Casting iets van een dierbare in brons of in porselein wil laten vereeuwigen. Het bedrijf is aan het uitbreiden.

Vorige zomer begon Hyacintha De Vogel in bijberoep met Hand&Body Casting. Hand- en bodycasts waren toen nog vrij onbekend. In België zijn er maar twee anderen die dit aanbieden. Maar al vrij snel zijn de zaken goed beginnen lopen, zeker na een artikel in de krant en nadat een collega in Brecht in het nieuws kwam met een afdruk die ze maakte van de buik van Astrid Bryan en daarbij ook  Hyacinta vermeldde.

Hyacintha De Vogel

Behoefte

“Je merkt gewoon dat er behoefte aan is”, zegt Hyacintha De Vogel. “Dergelijke afdrukken zijn tastbare herinneringen. Het meest maken we afdrukken van handen. Dat kan van een kindje zijn, van een huwelijkspaar, of zelfs een overledene. Maar we worden ook gevraagd voor afdrukken van bijvoorbeeld een poot van een dier of een teddybeer. Ook moederbuiken worden geregeld gevraagd.”UItbreiden

Omdat de vraag maar blijft groeien, zal de partner van Hyacintha zich vanaf 1 november fulltime gaan bezighouden met de zaak. Zelf houdt ze voorlopig nog haar baan als uitzendconsulent in Herentals. Niettemin zijn er nog meer uitbreidingsplannen. “We verkopen sinds deze maand ook pakketten waarmee mensen zelf aan de slag kunnen”, vertelt Hyacintha. “Daarbij bieden wij aan om het zelf af te werken, wanneer het niet zou lukken. Zo zijn klanten zeker dat ze hun geld niet kwijt zijn. Vanaf 23 november geven we ook workshops om anderen de kneepjes van het vak te leren. Dat heeft ook het voordeel dat we op termijn losse medewerkers kunnen inschakelen wanneer de vraag nog blijft groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer