Nieuws Kempen Groep Heylen opent businesscenter Frame21 in Roosendaal (NL)

Groep Heylen opent businesscenter Frame21 in Roosendaal (NL)

Groep Heylen opent businesscenter Frame21 in Roosendaal (NL)

OPENING_FRAME21_HIGHRES_4De Herentalse Groep Heylen heeft gisteravond het Frame21 Business & Meeting Center in Halderberge, bij Roosendaal, officieel geopend. Het is ondergebracht in een voormalig kantoorgebouw van Calvin Klein. Bij de start is 20% van de beschikbare oppervlakte al ingevuld. “We willen in de regio dé referentie worden op het vlak van flexibele kantooroplossingen en vergaderzalen, aangevuld met grensoverschrijdende activiteiten en ondersteunende office diensten”, zegt Nicolaas Geenen, zaakvoerder van Frame21 Nederland.

In 2008 opende Groep Heylen al het Frame21 Business & Event Center langs de E313 in Herentals. Dat huisvest vandaag zo’n 60 bedrijven met meer dan 350 bijhorende werkplekken. Het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Borchwerf II in Halderberge is 5.000 m2 groot en biedt plaats aan 200 werkplekken. Het is uitgerust met een divers aanbod aan kantoorruimten, een bedrijfsrestaurant, een meeting center met vergaderzalen en een Club Lounge met ‘stille’ werkplaatsen om geconcentreerd te kunnen werken.

Grensoverschrijdende activiteiten
Nicolaas Geenen: “Met de specifieke knowhow, die we jarenlang hebben opgebouwd in België, steken we nu de grens over naar Nederland. Met een aangepast concept naar de ligging en aard van het gebouw willen we naast de regionale zakelijke markt vooral ook inspelen op grensoverschrijdende activiteiten. Voor Belgische bedrijven die zich willen vestigen in Nederland en andersom starten we begin 2016 onze Cross Border Office op. Ook voor de groeiende e-commerce economie zullen we ondersteunende diensten aanbieden.”

“De uitstekende positionering van het nieuwe business center is een pluspunt. Net tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam en in de economische groeiregio waar Borchwerf ll een belangrijke rol speelt”, aldus Geenen.

Op hetzelfde bedrijventerrein ontwikkelt Groep Heylen ook nog een logistieke campus van 80.000 m2. Momenteel vinden daarvoor de voorbereidende werken plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer