Nieuws Kempen Groep Spranco wint LON-award VOKA Kempen Noord

Groep Spranco wint LON-award VOKA Kempen Noord

Groep Spranco wint LON-award VOKA Kempen Noord

SprancoGroep Spranco uit Minderhout (Hoogstraten) is door de het bestuur van VOKA Kempen Noord verkozen tot winnaar van de LON-award VOKA Kempen Noord. “We zijn heel blij met deze award”, zegt zaakvoerder Marcel Sprangers. “We zijn een op en top Kempens bedrijf, dus deze erkenning in eigen streek doet ons zeer veel deugd.”

Voor VOKA Kempen Noord (regio Baarle-Hertog, Hoogstraten, Merksplas en Rijkevorsel) duidde de professionele jury Groep Spranco uit Minderhout aan als de winnaar van de LON-award VOKA Kempen Noord. “Groep Spranco bestaat uit drie elkaar aanvullende bedrijven”, vertelt Guy Martens van VOKA Kempen Noord. “Spranco Metaalbouw en Spranco Plaat-en Constructiewerken zijn echte metaalbouwbedrijven, Spranco-Matic is actief in de tuinbouwsector. De drie bedrijven samen stellen een veertigtal mensen te werk. Groep Spranco is een op en top Kempens bedrijf. Vader en zoon Sprangers zijn trots op hun bedrijf en beheren het als goede huisvaders. Geen gekke dingen, maar de drie bedrijven – met behulp van echte vakmensen én zich baserend op gekende technieken -op verschillende markten positioneren. Op die manier groeit Groep Spranco al veertig jaar traag maar gestaag. Groep Spranco is financieel gezond en goed gewapend om nog vele jaren haar rol in de regio te blijven spelen.”

Groep Spranco dingt nu op vrijdag 14 juni mee naar de Prijs Ondernemen 2013 van VOKA Kempen. “Het bedrijf bezit dus al de kwaliteiten waarvoor de Kempen zo gekend en gewaardeerd zijn en is daarom een perfecte kandidaat voor de Prijs Ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.