Nieuws Kempen Grote belangstelling voor brunchpakketten ‘Versaanhuis’

Grote belangstelling voor brunchpakketten ‘Versaanhuis’

Grote belangstelling voor brunchpakketten ‘Versaanhuis’

TURNHOUT – Vloeibar, vooral bekend als leverancier van verse soepen lanceerde vorige week ‘versaanhuis’. Daarmee kan je tijdens de coronacrisis een brunch aan huis bestellen. Het initiatief heeft succes, want voor Paaszondag kunnen er al geen bestellingen meer bij.

Vloeibar was er van bij de oprichting in 2014 als een van de eerste bij om een online bestelplatform te voorzien. “Maar in deze tijden vinden we het als ondernemers erg belangrijk om zorgverleners, gezinnen, ouderen, alleenstaanden maar ook thuiswerkers niet in de kou te laten staan”, zegt zaakvoerder Jan Driesens.

Daarom is Vloeibar gestart met een tijdelijk initiatief om meer aan huis te kunnen leveren dan alleen soep en brood. Met enkele ondernemers in de regio heeft Driesens de handen in elkaar geslagen om nu pakketten met een ruim aanbod aan huis te kunnen brengen.

“Samen met Willem en Stephanie van Bakkerij Peeters in Turnhout, waar Vloeibar al enkele jaren mee samenwerkt, hadden we al een leverronde in Turnhout en Oud-Turnhout”, vertelt Jan Driesens. “We zochten nog een partner en die vonden we  bij Gert en Sanne van slagerij Donckers in Turnhout. Zij zullen onze box voorzien van ambachtelijke vleesproducten zoals beenham, paté, enzovoort. Zo kunnen we een volledige Paasbrunchbox samenstellen,  die fijne en lekkere momenten mogelijk maakt rond de tafel voor het  hele gezin.  Ook aan een kinderbrunchbox, een single box en een veggie box is gedacht.”

Van bij de lancering op 1 april bleek het nieuwe initiatief aan te slaan. Dat geeft Driesens natuurlijk een fijn gevoel. “Ik denk dat we als ondernemer vooral niet moeten blijven stilstaan. Deze crisis lijkt misschien lang te duren, maar geeft ook veel solidariteit, zowel onder collega ondernemers als bij inwoners van onze regio. Het is mooi om zien wat een prachtige initiatieven er ontstaan en daar willen we op onze manier toe bijdragen. Gezelligheid en positiviteit, dat hebben we nodig. Met lekker eten gaat dat altijd beter”, aldus Driesens.

De brunchpakketten worden geleverd in Turnhout, Oud-Turnhout, Arendonk, Retie, Vosselaar, Beerse, Gierle, Kasterlee, Merksplas, Hoogstraten en Rijkevorsel. “Onze chauffeurs respecteren de afstand bij levering maar de positieve reacties zijn overduidelijk af te lezen. Mensen waarderen dit enorm, en dat stelt ons tevreden. Hoe lang we dit kunnen volhouden, is nog af te wachten, want het gaat om veel stops. Maar we blijven dit doen zolang het haalbaar blijft”, besluit de zaakvoerder van Vloeibar.

www.versaanhuis.com

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Lichtaart
Antwerpen

Bedenker Paschka is overleden

Vic Van den Putte is overleden. Hij was de uitvinder van de bekende smeerpasta van verse kaas en chocolade, die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.