Nieuws Kempen Group De Wolf bestelt 20x Mercedes

Group De Wolf bestelt 20x Mercedes

Group De Wolf bestelt 20x Mercedes

Group De Wolf uit Turnhout heeft een flinke bestelling geplaatst voor haar afdeling Professional Car Service. Het koopt 20 Mecedes E-klasse van het nieuwe model met het oog op de vervanging van bestaande wagens maar ook voor de uitbreiding van het wagenpark. “De constante groei van deze afdeling vanuit zowel bestaande als nieuwe klanten en de noodzaak tijdig te vernieuwen heeft ons tot deze bestelling doen overgaan”, zegt CEO Didier Versmissen.

“Na een grondige kostencalculatie en een uitgebreide evaluatie van 2 premiummerken hebben we de knoop doorgehakt en is de keuze gevallen op ons huismerk Mercedes”, vervolgt Versmissen. “De contracten werden afgesloten met garage Car Assistance Company uit Turnhout.”

Veiligheid boven alles
De nieuwe wagens zijn uitgerust met verschillende veiligheidsvoorzieningen zoals een dodehoekassistentie, preventie tegen kop-staartaanrijdingen en een automatisch noodoproepsysteem. “De veiligheid van passagier en chauffeur dragen we hoog in het vaandel. Naast comfort en veiligheid dragen we ook op ecologisch vlak ons steentje bij. De Euro 6-motoren hebben een CO2-uitstoot van 102g/km, dat is een aanzienlijke daling tegenover de vorige modellen.”

De eerste 5 wagen worden geleverd in de loop van volgende maand, de 15 andere volgen gespreid tot het einde van het jaar. “Door deze uitbreiding kunnen we onze diensten aanbieden aan klanten in de Benelux omdat we vertrekplaatsen hebben over heel Vlaanderen en Brussel”, aldus nog Didier Versmissen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.