Nieuws Kempen Group De Wolf breidt uit door overname

Group De Wolf breidt uit door overname

Group De Wolf breidt uit door overname

Einde mei nam Red Line Service NV, onderdeel van de Group De Wolf, de activiteiten, de klanten en een deel van het wagenpark over van Top Line Distributie. Daarover bereikten zij op een overeenkomst met de curator van het Turnhoutse transportbedrijf. Deze overname betekent een nieuwe stap in de groei van de activiteiten van het goederenvervoer voor Red Line Service. “Op die manier kunnen we het aanbod in het goederenvervoer en de logistiek verder uitbouwen in nationaal,┬á internationaal transport en express koerier”, aldus Wies Verhulst.

Group De Wolf heeft verder nog activiteiten in het personenvervoer voor bedrijven en warehousing waar zij ook nog verder willen uitbreiden door acquisities.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer