Nieuws Kempen Group De Wolf richt nieuwe firma in Leuven op

Group De Wolf richt nieuwe firma in Leuven op

Group De Wolf richt nieuwe firma in Leuven op

De Wolf okGroup De Wolf heeft een nieuwe firma opgericht in Leuven. IBTL (International Business Transport Leuven) zal vanuit het Leuvense personenvervoer aanbieden. 

„Het blijft  moeilijk om vanuit de Kempen voet aan grond te krijgen in Vlaams-Brabant. Daarom hebben we besloten om lokaal een bedrijf op te richten en op die manier daar ons business- en personentransport uit te breiden. Net als onze poot J&F in de Kempen, zal IBTL exclusief personenvervoer aanbieden. We vervoeren kaderleden, klanten en leveranciers op comfortabele wijze van en naar meetings, hotels, luchthavens, bedrijfslocaties, …”, verduidelijkt Wies Verhulst.

IBTL maakt deel uit van Group De Wolf dat zowel personenvervoer (J&F en IBTL), een express koerierdienst (RLS) als logistiek & warehousing (RLLS) verzorgt.  J&F verleent zijn diensten al aan gekende bedrijven als o.a. Avery Dennison, Cartamundi, Johnson & Johnson, Philips Lighting, PSA, …

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer