Nieuws Kempen Group Joos investeert in hoogtechnologische printer

Group Joos investeert in hoogtechnologische printer

Group Joos plaatst Canon varioPRINT iX 3200 Group Joos plaatst Canon varioPRINT iX 3200

Group Joos investeert in hoogtechnologische printer

Group Joos uit Turnhout heeft haar grafische mogelijkheden vergroot met de ingebruikname van een Canon varioPRINT iX 3200. Dat is een baanbrekende inkjet-productieprinter voor vellen met iQuariusᶦˣ-technologie. Deze nieuwe pers haalt tot 10 miljoen A4-pagina’s per maand.

 

Group Joos bevestigt zijn partnership met Canon met de investering in de nieuwe varioPRINT iX 3200. De investering kadert in het sneller en flexibeler inspelen op klantenvragen en om nieuwe markt- en productontwikkelingen te realiseren. Het is een complementaire investering naast de ProStream 1800.

De printer heeft een productiviteit van 320 A4-pagina’s per minuut op een breed scala aan printmedia. Hiermee kan een brede waaier aan grafische opdrachten worden geproduceerd, van algemeen drukwerk en premium direct mail tot catalogi, tijdschriften, boeken en verpakkingsproducten.

Group Joos is overtuigd van de toegevoegde waarde van sterk gepersonaliseerde communicatie op papier in een cross-channel communicatieomgeving. Alex Joos, ceo Group Joos: “In de direct mail sector is het belangrijk om zo flexibel mogelijk te kunnen inspelen in de verwerking van big data naar sterk gepersonaliseerde, zelfs geïndividualiseerde communicatie. Voor communicatie op papier is media- en printflexibiliteit een absolute meerwaarde om de diverse segmenten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De investering in deze nieuwe Canon varioPRINT iX 3200 verzekert onze klanten een korte levertermijn een breed gamma aan toepassingsmogelijkheden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.