Nieuws Kempen Group Joos stapt in Rekafa Special Products        

Group Joos stapt in Rekafa Special Products        

Group Joos stapt in Rekafa Special Products        

Group Joos uit Turnhout stapt in het kapitaal van Rekafa Special Products (RSP). RSP is een full-service grafisch bedrijf met een passie voor drukwerk. De bedrijven bundelen de krachten om het online verkoopkanaal samen verder te ontwikkelen en in de markt te zetten. Drukwerkonline start na Nederland nu ook in België.

RSP, met een omzet van 2 miljoen euro, is actief vanuit het Nederlandse Venlo en is in handen van René Antonissen en Marcel Haumann. RSP is naast de klassieke handelsactiviteiten actief via de online webshop Drukwerkonline.nl. Met de instap van Group Joos krijgt RSP rechtstreeks toegang tot de productiemogelijkheden van Group Joos en krijgt Group Joos een grotere toegang tot de Nederlandse markt.

Win-Win

Drukwerkonline biedt een ruim assortiment aan drukwerk aan, van klassiek drukwerk zoals briefpapier, brochures, folders, tot meer specialere producten zoals puzzels, bierviltjes, bedrukte bekers en kartonnen dozen.

“Met drukwerkonline zetten we de eerste stappen in de rechtstreekse verkoop via een open webshop”, zegt Alex Joos, Ceo van Group Joos. “Ons machinepark en logistieke ervaring lenen zich ertoe om deze stap te zetten. We werken al geruime tijd samen met RSP en geloven dat door onze krachten te bundelen we een mooi groeitraject kunnen opzetten.”

Turnhouts familiebedrijf

Group Joos behaalt met 160 medewerkers een jaaromzet van 30 miljoen euro. Group Joos is een 100% familiebedrijf, waar vandaag de 4de generatie zijn intrede doet. Sinds 1935 verzekert Group Joos dagelijks een breed aanbod van grafische producten en communicatie-oplossingen, zowel op papier als digitaal. Het Belgische bedrijf heeft  zijn productievestigingen in Turnhout.

Reageer op dit bericht

Sector
  Onderneming
  Personen

  Gerelateerde berichten

  Geel, Lille
  Geel

  4 faillissementen in de Kempen

  De Rechtbank van Koophandel in Turnhout heeft deze week 4 faillisementen uitgesproken. Schuldeisers kunnen binnen de termijn van 30 dagen… Lees meer

  Sector
   Onderneming
   Personen
   Gemeente

   Veel gelezen in deze regio

   Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

   Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.