Nieuws Kempen Group Suerickx opent nieuwe vestiging in Antwerpse haven

Group Suerickx opent nieuwe vestiging in Antwerpse haven

Group Suerickx opent nieuwe vestiging in Antwerpse haven

groep suerickxHet renovatie- en onderhoudsbedrijf Suerickx Industrial uit Herentals heeft een nieuwe vestiging in de haven van Antwerpen geopend. “Wij willen als bedrijf dichter bij onze klanten staan”, zegt zaakvoerder Christophe Suerickx. “Dankzij deze nieuwe vestiging kunnen wij onze industriële klanten een betere service geven, bijvoorbeeld door sneller aanwezig te zijn bij spoedinterventies of schadegevallen.”

Suerickx Industrial specialiseert zich in totaalprojecten en onderhoud en renovatie van industriële sites en installaties. Het bedrijf onderscheidt zich door het hanteren van strenge veiligheidsnormen en het aanbieden van een strikte planning. Activiteiten zijn dakwerken, industriële straal- en schilderwerken, vloersystemen, betonherstellingen en civiele bouwkunde en waterdichting.

Suerickx Industrial maakt deel uit van Group Suerickx met hoofdkantoor in Herentals, een Belgische groep ondernemingen gespecialiseerd in renovatiewerken en in de opwaardering van residentiële en industriële gebouwen. De groep stelt 65 mensen te werk en noteerde vorig jaar een omzet van 7 miljoen. Dit jaar wordt gemikt op 10 miljoen euro.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer