Nieuws Kempen Handelaars doen 25.000 Golden schaatstickets cadeau

Handelaars doen 25.000 Golden schaatstickets cadeau

Handelaars doen 25.000 Golden schaatstickets cadeau

Tijdens de eindejaarperiode pakken de handelaars van Handelshart Herentals uit met een sfeervol winkelprogramma. ‘Fonkelende shoppingdagen’ is een combinatie van extra winkelplezier op zaterdag en zondag en tal van gezellige, coronaveilige nevenactiviteiten voor jong en oud in het hart van Herentals. Als kers op de taart geven de handelaars 25 000 Golden schaatstickets cadeau.

Voor veel inwoners zijn de eindejaarsdagen een speciale periode. Voor de handelaars is dat niet anders. Zij maken zich klaar voor een belangrijke koopjesperiode, met nog 4 shoppingdagen op 11, 12, 18 en 19 december. Op zondag zijn de winkels dan extra open tussen 13 en 17 u.

“En of het sfeervol winkelen wordt”, klinkt het bij Handelshart Herentals. “Het bezoek van de kerstman, livemuziek door T-Trio en het Folkzangkoor, sfeerverlichting, een ballonnen- en goochelclown, de kerststal en -bomen, workshops voor kinderen. En het hoogtepunt is de kinderschaatspiste op de Grote Markt tussen 11 en 19 december.”

Nu de kerstmarkt geannuleerd is, willen de stad en Handelshart Herentals verenigingen een kans geven om in de eindejaarperiode toch een stand uit te baten. Daarom kunnen de verenigingen die zich hadden ingeschreven voor de kerstmarkt, deelnemen aan de uitbating van de kinderschaatsbaan. Daar komt een tent waarin zij eten en non-alcoholische dranken kunnen serveren volgens de geldende coronamaatregelen in de horeca.

Bovendien geven de Herentalse handelaars zo’n 25 000 Golden schaatstickets cadeau. “Die delen we tot 10 december met veel plezier uit aan onze klanten”, vertelt Ingrid Heyns, kartrekker detailhandel binnen Handelshart en zaakvoerster van Anders@Home in de Bovenrij. “Het zijn tickets voor hun (klein)kinderen voor een gratis schaatsbeurt op onze kinderschaatspiste op de Grote Markt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.