Nieuws Kempen Hart onder de riem voor horecapersoneel

Hart onder de riem voor horecapersoneel

Hart onder de riem voor horecapersoneel

Melis Events uit Dessel heeft ondanks de moeilijke tijd haar personeel verenigd tijdens een online bedrijfsfeest. Iedereen kreeg thuis een lekkere partybox afgeleverd.

Melis Events is onder andere hoofdcateraar op Graspop. Het personeelsfeest viel net op de dag dat Graspop de annulatie van de editie van 2021 aankondigde.

“De bedoeling van het personeelsfeest was om ons personeel een hart onder de riem te steken, maar ook om hen warm te houden naar de toekomst toe.” Melis Events verzorgt catering en partyverhuur op feesten en evenementen. Daarnaast baat het ook Aardshof in Geel, De Lindedreef is Postel, De Retiese Watermolen en De Waterhoek in Balen uit. 158 personeelsleden kregen een uitnodiging.

Naast een partybox was er ook een familiequiz met Margriet Hermans, met als hoofdprijs een waardebon van 500 EUR. De Molse DJ Prosit zorgde voor sfeer met een live dj-set.

“Het personeel kon onderling chatten en er werden leuke filmpjes en sfeerbeelden van op de werkvloer met elkaar gedeeld”, aldus Melis Events.

Melis Events is een familiebedrijf uit Dessel. Broers Mike, Dirk en Werner Melis staan aan het roer van de horeca- en evenementengroep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.