Nieuws Kempen Heel wat Hospitality Awards naar de Kempen

Heel wat Hospitality Awards naar de Kempen

Heel wat Hospitality Awards naar de Kempen

KEMPEN – In San Marco Village in Boom zijn de Hospitality Awards Belgium uitgereikt. Zoals het een gastronomische regio betaamt, vielen heel wat Kempense zaken in de prijzen.

Misschien wel het opvallendste verhaal viel te noteren in Oud-Turnhout. Zowel Geert Moelants van Chocolate & More (tweede plaats) als zijn ouders Filip Moelants en Kristin Havermans, die in hetzelfde pand Ter SneeuwPolder uitbaten (derde plaats), gingen met een award naar huis. Beide zaken openden amper een jaar geleden de deuren. “We proberen alles te doen voor onze klanten”, zegt Geert. “In de brasserie is dat rekening houden met allergenen en met waar mensen graag willen zitten. In de chocolaterie hanteer ik eerlijke prijzen en maak ik op vraag unieke stukken.”

D’Achtste Zaligheid in Lille mocht twee keer blinken op het podium, met een gedeelde tweede plaats in de categorie brasserie/taverne en de eerste plaats in de overkoepelende categorie inzet en initiatief. “Dit is de bevestiging dat we goed bezig zijn”, vindt zaakvoerder Guy Peeters. “Een klant die tevreden is, komt sneller terug en geeft ons zelf ook meer voldoening. De eerste plaats voor inzet is een bekroning van bijna twintig jaar hard werken.”

Verderop in de Kempen wordt ook gevierd. Bar Jardin in Zoerle-Parwijs (Westerlo) moet plaats maken op de schoorstenen voor liefst drie gedeelde derde plaatsen: klantvriendelijkste brasserie/taverne, beste personeelsteam en beste inzet en initiatief.

ETM Catering uit Arendonk is de klantvriendelijkste cateraar van België.

“Wij zijn enorm trots op deze prijs en zien dit als een beloning voor het jarenlange harde werken met het gehele ETM-team”, klinkt het daar. “Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te zijn starten we binnenkort met een traiteurswinkel. Dat biedt onze klanten de gelegenheid om dagelijks te kunnen proeven van de ETM Catering.”

 

Hofeind Merksplas werd gedeeld tweede als meest kindfietsvriendelijke horecazaak. Vleeswaren Vandecruys in Geel eindigde derde in de lijst met slagerijen. In de categorie klantvriendelijkste kleinhandel non-food tenslotte haalden Frank-I-Sport uit Westmalle en Decor Van Looveren uit Brecht respectievelijk de eerste en tweede plaats.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.