Nieuws Kempen Herentalse buurtsuper valt opnieuw in de prijzen

Herentalse buurtsuper valt opnieuw in de prijzen

Herentalse buurtsuper valt opnieuw in de prijzen

Buurtsuper Van Eccelpoel uit Herentals is de winnaar van de Groentevakman 2021 in de categorie buurtsupers. De wedstrijd, ondertussen al aan zijn zevende editie toe, is een onderdeel van de Beste Versspecialist 2021. Het initiatief komt van Flandria, in samenwerking met Boerenbond, Buurtsuper.be en VLAM. Alle zelfstandige buurtsupers konden deelnemen.

Met de wedstrijd ‘Groentevakman’ wil VLAM en haar partners de winkels belonen voor hun dagelijkse inspanningen om groenten van bij ons in de kijker te zetten. Alle zelfstandige buurtsupers konden zich inschrijven voor de wedstrijd Groentevakman. Ze kregen enkele mystery shoppers over de vloer, die de kandidaten beoordeelden op een tiental criteria, zoals de aantrekkelijkheid van hun rayon en het aanbod van verse, Belgische groenten. De 3 overgebleven finalisten in de categorie buurtsupers kregen vervolgens de opdracht om een creatieve promotieactie te bedenken met lokale groenten.

Winnaar Versmarkt Van Eccelpoel is al zeventig jaar lang een begrip in Herentals. Het groeide uit van buurtwinkeltje tot de versmarkt die ze vandaag zijn. De versmarkt garandeert al generaties lang groenten en fruit van de beste kwaliteit. De versmarkt draagt lokaal hoog in het vaandel, door bijvoorbeeld samen te werken met een lokale aspergeboer. “In onze versmarkt primeert kraakverse kwaliteit”, zegt zaakvoerster Elies Cronin. “Een voorliefde voor lokale seizoensgroenten werd van generatie op generatie doorgegeven. Nauw contact met plaatselijke boeren en kwekers garandeert versheid en kwaliteit.”

“We zijn trots op ons kleurrijke groentemarktje waar Belgische groente- en fruitsoorten de show stelen. Het team zet elke dag in op vakkennis, klantvriendelijkheid en een inspirerende presentatie. Deze titel is dan ook de kroon op het werk!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer