Nieuws Kempen Herentalse DJ speelt hoog boven de grond

Herentalse DJ speelt hoog boven de grond

Herentalse DJ speelt hoog boven de grond

Ruben Geerts alias DJ WOEFBASS uit Herentals speelde vorige week bijna letterlijk de sterren uit de hemel. Voor zijn DJ-project,’Vlaanderen DJ Land’, reisde de 23-jarige Kempenaar sinds begin dit jaar Vlaanderen rond om in elke provincie op zoek te gaan naar een unieke locatie voor een DJ-set. Met dit project wil hij artiesten én organisaties steunen die het door corona moeilijk hebben. Voor zijn laatste locatie speelde hij een DJ-set vanuit een luchtballon in Eeklo.

Met deze steunactie wil WOEFBASS Vlaamse organisaties binnen verschillende sectoren aanspreken. “De unieke locaties die ik koos, zijn plaatsen waar (bijna) nog nooit een DJ heeft opgetreden en is dan ook een locatie van een organisatie die het momenteel financieel moeilijk heeft. Zo worden zij met dit project in de belangstelling gezet en is het ook interessant voor de kijkers thuis om te zien hoe de situatie momenteel is op deze unieke locaties”, verduidelijkt Ruben. Dit project is volledig op vrijwillige basis gebouwd.

Ruben Geerts begon zijn toer in januari. Maar door de strengere coronamaatregelen moest het project tijdelijk stopgezet worden. Vorige maand waren de eerste versoepelingen opnieuw van kracht en kon hij zijn project afmaken. De laatste stop van Ruben is Oost-Vlaanderen, waar hij een DJ set zal draaien in de grootste luchtballon van België in Eeklo.

Hiervoor heeft WOEFBASS een samenwerking opgestart met Madou Ballonvaarten uit Oostwinkel. De opnames van de DJ-set vonden plaats in in de nieuwste luchtballon die Madou heeft aangekocht. Vanaf vrijdag 9 juni zijn de opnames te bekijken op het Youtubekanaal van Vlaanderen DJ-land.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer