Nieuws Kempen Herenthout krijgt een gloednieuwe Aldi

Herenthout krijgt een gloednieuwe Aldi

Herenthout krijgt een gloednieuwe Aldi

Op woensdag 8 december opent een gloednieuwe ALDI-winkel de deuren langs de Itegemsesteenweg in Herenthout. De klant kan vanaf dan terecht in een sterk uitgebreid filiaal. Een nieuwe winkelinrichting legt de nadruk meer dan ooit op vers.

Al meer dan 15 jaar is Aldi aanwezig in Herenthout. Met een gloednieuwe winkel hoopt de supermarktketen klanten nog beter te bedienen. De werken aan de nieuwe winkel zijn gestart in mei van dit jaar. Zes maanden later kunnen de inwoners van Herenthout en omstreken er opnieuw terecht vanaf woensdagochtend 8u30.

“We zijn zeer trots op dit project”, zegt Bert Peeters, Manager Immobiliën en Expansie bij ALDI. “De nieuwe winkel is met een verkoopoppervlakte van zo’n 1.350 m2 quasi dubbel zo groot als de oude.” Door de uitbreiding telt het winkelteam nu 2 extra medewerkers.

“Tijdens de bouw van de nieuwe winkel hebben we een verhoogde aandacht besteed aan de duurzaamheid van het gebouw”, vervolgt Peeters. “Zo bestaat de volledige verlichting uit ledverlichting. Er werd een regenwater- en warmterecuperatiesysteem geïnstalleerd en de koeling wordt verzorgd door een meer duurzame CO2-koeling.” De parking wordt voorzien van een laadpaal met 2 laadpunten voor elektrische wagens.

De nadruk van de nieuwe winkel ligt op verse producten. De laatste jaren heeft Aldi forse inspanningen geleverd in een groeiend en kwalitatief versaanbod. Met de vernieuwde winkelinrichting krijgt het versassortiment voortaan een prominente plaats vooraan deze winkel. Op deze manier creëert de discounter een heuse versmarktbeleving voor de klant.

Naast verse groenten en fruit zijn er meer ‘convenience’-artikelen zoals voorverpakte slaatjes, verse fruitsappen en andere bereide maaltijden en dranken. Daarnaast kan de klant bij Aldi terecht voor een mooi aanbod aan vers vlees dat quasi 100% van Belgische afkomst is en tijdelijk uitgebreid wordt met enkele typische eindejaarsreferenties. De bakkerij-afdeling werd getransformeerd tot een open bakkerij om het assortiment verse broodjes, gebak en ovenverse koeken extra in de kijker te zetten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.