Nieuws Kempen Het Landgoed bouwt in hartje Turnhout

Het Landgoed bouwt in hartje Turnhout

Het Landgoed bouwt in hartje Turnhout

Nog dit jaar begint Landgoed Development uit Wilrijk met de bouw van 44 nieuwe appartementen, op wandelafstand van de Grote Markt en het stadspark in Turnhout. Het project Klaverenhof krijgt er in een tweede fase nog 10 appartementen bij. Het gaat telkens om appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

 

Bij ontwikkelaar Het Landgoed Development benadrukt men dat kwaliteit erg belangrijk is bij de realisatie van dit project. “Zoals we dat op andere plaatsen doen, leiden we ook hier het project van ruwbouw tot eindafwerking in goede banen”, zegt initiatiefnemer Miguel Van Hoof.  “Het komt in een rustig gebied binnen de ring van Turnhout, en is prima bereikbaar met openbaar vervoer.”

Het Landgoed Development realiseerde eerder in Turnhout al de bouw van appartementen op de Splichal-site. De naam Klaverenhof is een knipoog naar het wereldcentrum van de speelkaarten waarvoor de stad Turnhout wijd en zijd bekendstaat. Residentie Klaverenhof omvat naast 44 appartementen ook ondergrondse autostaanplaatsen en kelders en zal worden opgetrokken in een hedendaagse stijl. De ontwikkelaar garandeert ook een terras aan elk appartement.

In een tweede fase plant Het Landgoed Development nog eens 11 appartementen op het Klaverenhof maar deze moeten nog wel een vergunningsfase doorlopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.