Nieuws Kempen Het nieuwe jaar start met 6 faillissementen

Het nieuwe jaar start met 6 faillissementen

Het nieuwe jaar start met 6 faillissementen

Justitia11-300x226De faillissementskamer bij de handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen zijn eerste zitting van het nieuwe jaar gehouden. Daarbij verklaarde die 6 ondernemingen failliet.

In Herselt valt het doek over Oddaass bvba, Oude Baan 33, een detailhandel in schoenen. Het bedrijf vroeg zelf de faling aan. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

All Creative Services bvba, Kerkhofweg 30 in Laakdal, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. De onderneming was gespecialiseerd in het bouwrijp maken van terreinen. Curator: Tom Vandecruys.

Heerenhof bvba, Lieseweg 331 in Herentals, moest op last van schuldeisers zijn activiteiten staken. De vennootschap exploiteerde vakantiewoningen en een eet- en drinkgelegenheid. Curator: Hilde Van Dijck.

Karel Daems Fotograaf bvba, Tessenderloseweg 3 in Geel, werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Gert Verreyt.

Glazenwasser Ronny Massez, Bovenrij 80/D in Herentals, gooide zelf de handdoek in de ring. Curator: Hilde Van Dijck.

Uitbater van een restaurant La Dolce Vita bvba, Grote Markt 30/10 in Turnhout, stapte zelf naar de rechtbank om de faling aan te vragen. Curator: Ronny Ceusters.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer