Nieuws Kempen Het Poetsbureau ziet het groot

Het Poetsbureau ziet het groot

Het Poetsbureau ziet het groot

Het PoetsbureauDienstenchequebedrijf Het Poetsbureau ziet het groot. Letterlijk. Via grote baanaffiches gaat het bedrijf op zoek naar bijkomende poetshulpen. “In de Kempen werven we maandelijks 30 tot 35 nieuwe mensen aan”, zegt CEO Jo Mellemans.

Het Poetsbureau is een snel groeiend bedrijf met 45 kantoren verspreid over heel Vlaanderen die in totaal werk bieden aan 2.800 huishoudhulpen. “We hebben een grote instroom aan klanten en daarom zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mensen”, aldus Mellemans. “Daarvoor zetten we de klassieke kanalen in zoals de VDAB, Jobat en social media, maar dat volstaat niet. In dit geval kozen we voor een minder conventionele manier om te communiceren.”

Goede resultaten
Verspreid over Vlaanderen hangen er sinds afgelopen weekend tachtig reusachtige affiches met telkens een verwijzing naar een lokaal kantoor. Het bedrijf werkt daarvoor samen met Think Media. “We mikken hiermee zowel op mensen die starten als poetshulp maar ook mensen die het beroep al uitoefenen en bij ons willen komen werken. Wij bieden hen onder meer een hospitalisatieverzekering aan, iets wat ze elders niet krijgen”, legt Jo Mellemans uit. “De eerste resultaten zijn trouwens goed. Na een paar dagen kregen we al heel wat geïnteresseerde kandidaten.”

Het Poetsbureau heeft zijn hoofdkantoor in Paal-Beringen en beschikt in de Kempen over kantoren in Geel, Herentals, Mol en Turnhout.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer