Nieuws Kempen Het PoetsPaleis overgenomen door Umani

Het PoetsPaleis overgenomen door Umani

Het PoetsPaleis overgenomen door Umani

KEMPEN/HASSELT – De HR- en facilitaire dienstengroep Umani uit Hasselt, heeft het Kempense dienstenchequebedrijf PoetsPaleis overgenomen. Daarmee komen er 600 medewerkers bij de Limburgse groei-onderneming. Bij het PoetPaleis blijven de huidige naam, kantoren en zaakvoerders behouden.

PoetsPaleis is het bedrijf van Bart Keynen en Cindy Storms. Zij bouwden de organisatie in 10 jaar tijd uit tot een middelgrote speler in de wereld van de huishoudhulpen. De 600 medewerkers hebben als uitvalsbasis kantoren in Beerse, Herenthout, Lille, Mol, Olen, Vorselaar en Westerlo.

De nieuwe eigenaar wordt Umani Group, het HR-bedrijf dat vorig jaar werd opgericht door Joël Stockmans, Sarah Porco en Raf De Strooper. Met Flexer (uitzendarbeid), Blink (dienstencheques) en Umani Agency (carrièreplanning) zijn er 3 afdelingen actief. De tak voor dienstencheques heeft zowel organisch als via overnames een personeelsbestand opgebouwd van 900 eenheden. Daar komt nu met PoetsPaleis nog eens 2/3 bij.

Blinde Vlek

Voor Umani Group kadert de overname van het PoetsPaleis in de groei-ambities van de groep. “Met de overname van ASAP Services van afgelopen jaar hebben we een nationale dekking in de dienstencheques met uitzondering van de regio Kempen. Het actieterrein van het PoetsPaleis in de Kempen is voor ons dan ook de perfecte geografische aanvulling”, aldus Sarah Porco, CEO van Blink en CHRO van de Umani Group.

Continuïteit

De naam en de kantoren van het PoetsPaleis blijven behouden en ook de huidige zaakvoerders blijven aan boord om de nieuwe samenwerking verder te begeleiden. “Wij blikken met enorm veel fierheid terug op het succesvolle parcours dat we hebben gelopen”, reageert Bart Keynen, eigenaar en zaakvoerder van het PoetsPaleis. “Een succes dat alleen maar mogelijk was dankzij de medewerkers, onze PoetsPaleisschatten en de loyale klanten die ons altijd hebben gevolgd in de mensgerichte en persoonlijke benadering. Een succesformule die ik trouwens heel graag deel en verder uitbouw met de nieuwe collega’s van de Umani Group.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer