Nieuws Kempen Het Poetspaleis verhuisd in Beerse

Het Poetspaleis verhuisd in Beerse

Het Poetspaleis verhuisd in Beerse

poetspaleis beerseDienstenchequebedrijf Het Poetspaleis heeft zijn kantoor in Beerse verhuisd van het Kerkplein naar de Gasthuisstraat. “Vroeger hadden we een tafeltje in een fitnesszaak, nu een volwaardig kantoor waar mensen kunnen komen binnenlopen”, vertelt Annemie Peeters, kantoorverantwoordelijke in Beerse en Arendonk.

De vestiging in Beerse bestaat sinds 1 april 2014. “Het loopt beter dan verwacht”, vertelt Peeters. “Na een jaar hadden we zestien poetshulpen in dienst. Dat maakte de stap naar een volwaardig kantoor noodzakelijk.” Dat bevindt zich sinds 1 juli in een deel van de vroegere Videoland-vestiging. Intussen heeft Het Poetspaleis in Beerse negentien mensen in dienst die gemiddeld een twintigtal uren per week werken. Ze verrichten huishoudelijk werk zoals poetsen, strijken en boodschappen doen in Beerse maar ook in de omliggende gemeenten.

Het Poetspaleis bestaat vier jaar en is onder impuls van zaakvoerder Bart Keynen vooral het jongste anderhalf jaar sterk gegroeid met de opening van zes nieuwe kantoren in de Kempen. Het hoofdkantoor is ondergebracht in Herenthout. In totaal heeft Het Poetspaleis een 280-tal poetshulpen in dienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer