Nieuws Kempen Het wordt weer moeilijk tussen Turnhout en Antwerpen

Het wordt weer moeilijk tussen Turnhout en Antwerpen

Het wordt weer moeilijk tussen Turnhout en Antwerpen

E34Wie de komende maanden via de E34 van Turnhout naar Antwerpen moet, houdt best rekening met extra reistijden. Het agentschap Wegen en Verkeer kondigt ingrijpende werken aan tussen Lille en Zoersel, in beide richtingen.

In de zomer vorig jaar werd een eerste stuk van de snelweg tussen Zoersel en Oelegem vernieuwd. Dit jaar wordt het oude wegdek tussen Lille en Zoersel in beide richtingen vervangen door een nieuwe asfaltverharding. Vanaf maandag 9 maart starten de voorbereidende werken en vanaf 13 april beginnen de eigenlijke werkzaamheden. Tijdens de werken moet het verkeer over versmalde rijstroken en wordt de op- en afrit in Lille deels afgesloten. De werken nemen in totaal vier maanden in beslag.

De werken kaderen in een meerjarenplan waarbij AWV het hele wegdek tussen Ranst en de Nederlandse grens (48 km) in beide richtingen vernieuwt. De betonnen wegdekplaten maken plaats voor asfalt.

In twee fasen
Om het doorgaand verkeer te verzekeren verlopen de werken in twee fasen. Eerst wordt er gewerkt richting Antwerpen, daarna richting Nederland. Het verkeer rijdt telkens over twee versmalde rijstroken aan één zijde van de snelweg. Ter hoogte van de werkzaamheden zal een snelheidsbeperking gelden van 70 km/uur. De snelwegparking in Vorselaar zal gedurende de werken zijn afgesloten aan de kant van de snelweg waar op dat moment wordt gewerkt.

De werken op de E34 duren in principe tot begin juli.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer