Nieuws Kempen Heylen Group dingt ook mee naar Prijs Ondernemen 2020

Heylen Group dingt ook mee naar Prijs Ondernemen 2020

Heylen Group dingt ook mee naar Prijs Ondernemen 2020

HERENTALS – Heylen Group is nu ook een kanshebber voor de Prijs Ondernemen 2020. De investeringsholding uit Herentals is dit jaar de kandidaat vanuit Voka Lokaal Kempen West.

Alle negen kanshebbers zijn nu bekend voor de Prijs Ondernemen 2020 van Voka Kempen-Mechelen.  Met Heylen Group uit Herentals heeft ook Voka Lokaal Kempen West zijn finalist naar voor geschoven. “Het is altijd leuk om een bepaalde erkenning te krijgen.”, zegt Wim Heylen, executive chairman van Heylen Group. “We zijn een industriële family office en we investeren in bedrijven. Vandaag zijn we actief in tien sectoren, met zo’n 2.400 mensen. Wij creëren kansen voor mensen die willen ondernemen. Als partners en bedrijfsleiders binnen onze groep. Maar evenzeer voor mensen die hun bedrijf willen overlaten en de volgende stap willen zien die hun bedrijf kan maken. En dat is mogelijk binnen onze groep. Onze visie is en blijft: ‘van de Kempen naar de wereld’. We slaan onze vleugels uit en hebben een internationale ambitie.”

Met activiteiten in België, Nederland, Luxemburg, Italië en Finland heeft Heylen Group jarenlange ervaring opgedaan in een breed scala van sectoren zoals de retail, logistiek en vastgoed.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.