Nieuws Kempen Hier zou uw partner voor machineverhuur aan moeten voldoen

Hier zou uw partner voor machineverhuur aan moeten voldoen

Hier zou uw partner voor machineverhuur aan moeten voldoen

Veel bedrijven hebben tijdelijk wel eens nood aan een extra heftruck, verreiker of hoogwerker. Een toestel huren biedt dan vaak een oplossing. Maar welke aanbieder is nu de goede verhuurpartner? Aan volgende 4 voorwaarden zou uw partner voor machineverhuur zeker moeten voldoen.

Snel en eenvoudig huren

Bij het huren van machines, is het vanzelfsprekend dat dit zonder veel poespas en onnodig veel contactmomenten gebeurt. Daarom kan u bij Hermans Rental snel en eenvoudig machines huren. U staat rechtstreeks in contact met de verhuurverantwoordelijke die al uw vragen direct beantwoordt. Uw gehuurde machines liever zelf beheren? Dat kan eenvoudig door gebruik te maken van de Hermans Rental app.

Betrouwbare machines

Gehuurde machines moeten betrouwbaar zijn. Het laatste wat u wil is een werf die stil ligt door een gebrekkig werkende machine. Juist om dat risico te beperken, investeert Hermans continu in de verjonging van de verhuurvloot. Bovendien bestaat het uitgebreide assortiment van Hermans Rental uit machines van bekende kwaliteitsmerken.

Ijzersterke service-afdeling

Gaat er toch iets fout? Dan verwacht u een snelle oplossing van uw verhuurpartner. De verhuurafdeling van Hermans wordt bijgestaan door een ijzersterke service-afdeling die 24/7 voor u klaar staat. In eerste instantie staat u in rechtstreeks contact met de verantwoordelijke van de service-afdeling. Indien nodig komt een technieker langs om het probleem te verhelpen.

Flexibele transportplanning

De juiste machine op het juiste moment op de juiste plaats. Daar draait het om wanneer u een machine huurt. Dankzij een vloot eigen vrachtwagens en enkele externe partners kan u ervan op aan dat Hermans Rental uw toestel op tijd op de gewenste locatie levert. En dat binnen de hele BeNeLux.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.