Nieuws Kempen Hillewaere Groep integreert eigen bankkantoor

Hillewaere Groep integreert eigen bankkantoor

Hillewaere Groep integreert eigen bankkantoor

Kevin Prinsen, Rudy Mangelschots en Roel Druyts

Kevin Prinsen, Rudy Mangelschots en Roel Druyts

Hillewaere Groep, actief in vastgoed en verzekeringen, integreert nu ook bankverrichtingen en beleggingen binnen haar activiteiten. Het sloot een overeenkomst met BKCP Bank en opent een kantoor in Oud-Turnhout.

“In onze vastgoed- en verzekeringsactiviteiten merkten we vaak dat het bancaire hier onlosmakelijk mee verbonden is”, zegt Roel Druyts, gedelegeerd bestuurder van Hillewaere Groep. “Met de toevoeging van een BKCP-bankkantoor kunnen we onze klanten pas echt optimaal adviseren over hun financiële situatie en de beslissingen waar ze voor staan.”

Begin dit jaar nam Hillewaere DGM Verzekeringen over in Oud-Turnhout. Zaakvoerder Rudy Mangelschots had meer dan 20 jaar bankervaring bij KBC en Delta Lloyd. Mangelschots wordt algemeen directeur van het nieuwe bankkantoor en Kevin Prinsen wordt directeur beleggingen. Het BKCP-kantoor zal worden ondergebracht in het voormalige Delta Lloyd-kantoor in Oud-Turnhout. Alle zes medewerkers die hier actief waren, maken mee de overstap.

Solide groep
“BKCP Bank beantwoordt perfect aan wat wij van een bank verwachten: een bank op mensenmaat die deel uitmaakt van een solide, krachtige groep”, aldus Rudy Mangelschots. “BKCP Bank is namelijk onderdeel van de Crédit Mutuel Nord Europe Groep, met meer dan 1,2 miljoen klanten en meer dan 4500 medewerkers de tweede grootste retail bank van Frankrijk. In België telt BKCP Bank ondertussen ongeveer 100 kantoren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer