Nieuws Kempen Hillewaere Groep zit in nieuwe stek in Turnhout

Hillewaere Groep zit in nieuwe stek in Turnhout

Hillewaere Groep zit in nieuwe stek in Turnhout

Het hoofdkantoor van Hillewaere Groep, actief in vastgoed, verzekeringen en finance, is verhuisd van het centrum van Oud-Turnhout naar de Ring in Turnhout. Aan de Parklaan hebben de 50 medewerkers hun intrek genomen in het vroegere gebouw van Delta Lloyd, dat 8 jaar leeg stond. Op de eerste en tweede verdieping wordt alles in gereedheid gebracht voor de opening van het bedrijvencentrum d’Offiz.

Na een verbouwing van 6 maanden hebben de medewerkers het gelijkvloers van het vroegere bankgebouw ingepalmd. Intussen wordt nog volop gewerkt op de eerste en tweede verdieping, waar het bedrijvencentrum d’Offiz op 1 januari zijn deuren zal openen.

“De eerste verdieping is al helemaal verhuurd en dat ging sneller dan we verwachtten”, zegt gedelegeerd bestuurder Roel Druyts. “Een 8-tal bedrijven heeft al toegezegd. Daaronder 2 internationale bedrijven, een advocatenkantoor, een IT-bedrijf, een architectenbureau. Het uitgangsidee was om er bedrijven samen te brengen die mekaar kunnen versterken.”

Het gebouw krijgt ook een lunchrestaurant voor 70 personen, dat zal worden uitgebaat door cateringbedrijf CooKINGS uit Mol, en een eventruimte tot 100 personen.

Kantoor in Gent
Maar ook elders zit Hillewaere Groep niet stil. Zo liggen concrete plannen voor 3 bijkomende vastgoedkantoren op tafel, onder meer in Heist-op-den-Berg. In het voorjaar 2018 opent een kantoor in Gent en daarmee zet Hillewaere de stap naar de provincie Oost-Vlaanderen. “Tot vorig jaar was het onze ambitie om op 3 jaar 10 nieuwe vastgoedshops te openen in de provincies Antwerpen en Limburg”, vertelt Roel Druyts. “Maar sinds de verkiezing van ‘Vastgoedondernemer van het jaar 2017’ zijn we overstelpt met vragen van andere makelaars en vastgoedkantoren over onze manier van werken. Dit heeft mooie opportuniteiten gebracht. Het zou dus kunnen dat die 10 nieuwe kantoren veel sneller worden gerealiseerd.”

Zondagmiddag 3 december vindt een opendeur plaats bij d’Offiz en de nieuwe hoofdzetel van Hillewaere Groep in Turnhout.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer