Nieuws Kempen Hillewaere Vastgoed uit Turnhout opent vastgoedshop in Hasselt

Hillewaere Vastgoed uit Turnhout opent vastgoedshop in Hasselt

Hillewaere Vastgoed uit Turnhout opent vastgoedshop in Hasselt

TURNHOUT – Hillewaere Vastgoed gaat voor uitbreiding naar gans Vlaanderen en opent een tiende kantoor. Vanuit een nieuwe vastgoedshop in hartje Hasselt wil Hillewaere Vastgoed de Limburgse vastgoedmarkt veroveren.

Hillewaere is sinds de oprichting in 2003 uitgegroeid tot een vastgoedgroep met een hoofdkantoor in Turnhout en 9 andere vastgoedshops in verschillende grote Vlaamse steden. De komst van het nieuwste kantoor in Hasselt zet de teller dus op 10.

“Het is een bruisende stad die een grote aantrekkingskracht heeft tot ver buiten de provincie. De stad is in volle verandering en ontwikkelt zich in sneltempo. Aangezien Hillewaere innovatie hoog in het vaandel draagt, was de opening van een nieuw vastgoedkantoor in deze dynamische stad een logische volgende keuze. We voelen ons er bovendien helemaal thuis”, zo zegt ceo Roel Druyts.

De nieuwe vastgoedshop vestigt zich in Books The Office, een hippe coworking space vlakbij het Kolonel Dusartplein. Dit pand is meer dan een kantoor alleen, het is een werkplek op maat van nieuwe generaties ondernemers.

Expert en innovator

Hillewaere Vastgoed wil zijn rol als expert en innovator in de vastgoedmarkt schalen naar gans Vlaanderen. “Door te blijven inzetten op nieuwe technologieën gaan we mee met de digitalisering. Een must naar klanten van vandaag en de toekomstige generaties kopers en verkopers. We geloven er dan ook sterk in dat meer beleving en ontzorging de sleutels zijn tot succes”, aldus Roel Druyts.

Hillewaere Vastgoed focust zich op de bemiddeling bij de verkoop en verhuur van residentiële woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in het gemiddelde en hogere marksegment in de provincies Antwerpen, Limburg en Oost-Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer