Nieuws Kempen Hippe sport als kader voor bedrijfsevent

Hippe sport als kader voor bedrijfsevent

Hippe sport als kader voor bedrijfsevent

De Turnhoutse tennisclub TTV Tennis & Padel Turnhout  gaat in samenwerking met het Turnhoutse Master Meubel teamevents voor bedrijven begeleiden. “Door de krachten te bundelen, kunnen we voor bedrijven in de Kempen business aan sport koppelen”, klinkt het bij de initiatiefnemers. Padel is een sport die aan een steile opmars bezig is in ons land. Het is vooral een technische sport, die het midden houdt tussen tennis en squash. 

 

 

 

“We vertrekken vanuit het motto ‘work hard, play hard’ met een aanbod van 2 modules. Die werken we uit tot een pakket op maat, zelfs met culinaire omkadering aangepast aan uw wensen”, aldus Tom Baten van TTT – Top Tennis Team, het overkoepelende talentenproject van TTV. 

TTV beschikt over 4 kwalitatieve padelbanen, met daarnaast 6 outdoor en 4 indoor tenniscourts. Aan de hand van verschillende formules – van een initiatieles tot het huren van de terreinen – kunnen bedrijven op de Turnhoutse tennisclub hun teamevenement organiseren.

Ook de combinatie met vergaderen is mogelijk. “Op de tennisclub is er een afgesloten vergaderruimte tot 10 personen. Daarboven bieden we bij het nabijgelegen ‘Master Meubel’ een unieke omgeving aan om ook met een grotere groep te vergaderen of besprekingen te organiseren. Met groepen tot wel 100 personen kun je hier terecht.” In de meubelzaak zijn alle moderne vergaderfaciliteiten aanwezig. En wie het wenst, kan zijn event met een blik achter de schermen van dit meubelbedrijf combineren.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Geel, Olmen
Geel

Bij 3 bedrijven valt het doek

De Ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich deze week weer gebogen over de faillissementen. In totaal zijn er drie bedrijven uit… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer