Nieuws Kempen Hollebeekhoeve en BVMV Volley Noorderkempen slaan de handen in elkaar 

Hollebeekhoeve en BVMV Volley Noorderkempen slaan de handen in elkaar 

Hollebeekhoeve en BVMV Volley Noorderkempen slaan de handen in elkaar 

MERKSPLAS/VOSSELAAR/VLIMMEREN – Zuivelproducent Hollebeekhoeve  gaat een partnership aan met BVMV Volley Noorderkempen. Dit seizoen nog als hoofdsponsor, vanaf volgend seizoen geeft ze ook haar naam aan de club die dan als ‘Hollebeekhoeve Volley Noorderkempen’ door het leven zal gaan.

De afgelopen jaren bouwde de Hollebeekhoeve het bedrijf op een duurzame manier uit tot een toonaangevende bereider van dagverse zuivelproducten. Op dezelfde manier wil het bedrijf nu de samenwerking met BVMV Volley Noorderkempen vormgeven: duurzaam, enthousiast, met veel samenhang en op een financieel gezonde manier.

“Samen nog meer smaak geven aan het Kempische volleybal!”

François Apers van de Hollebeekhoeve: “We zijn blij dat we de komende jaren met BVMV Volley aan de slag kunnen gaan, omdat de club dezelfde waarden uitdraagt als de Hollebeekhoeve: duurzaam werken en denken op lange termijn, aandacht voor ieders talent en steeds streven naar het hoogst haalbare niveau. En dit alles op een sportief en financieel gezonde manier.”

De Hollebeekhoeve is een vernieuwend bedrijf met eigen melkvee dat werkt volgens het korte keten-principe: de melk vloeit recht van de stal naar de fabriek waardoor alles binnen de 24 uur verwerkt wordt. De hoeve zuivert zelf haar water én maakt ook groene stroom van wat de koeien naast de melk zoal produceren.

Ivan Vermeiren, voorzitter van BVMV Volley Noorderkempen: “Net zoals de Hollebeekhoeve leggen wij ook de lat hoog. Dankzij de samenwerking met de Hollebeekhoeve zullen we de komende jaren kunnen blijven investeren in onze jeugd én senioren. Nog meer ondersteuning van de spelers, een betere opvolging van en opleiding voor onze trainers en een goed uitgeruste technische staf zijn daar enkele voorbeelden van. Op deze manier kunnen we net zoals de Hollebeekhoeve onze club en werking uitbouwen tot een sterk merk!”

Hollebeekhoeve

Onlangs ging de Hollebeekhoeve ook al een partnership aan met wereldkampioene Turnen Nina Derwael en met veldrijder Jens Adams.

BVMV Volley Noorderkempen is een samenwerking tussen de volleybalverenigingen in Vosselaar, Merksplas en Vlimmeren. BVMV staat voor Beter Volleybal door Meer Volleybal en heeft zowel ploegen in de Heren, Dames als Jeugdreeksen. Er is ook een G-sportploeg voor sporters met een beperking.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.