Nieuws Kempen Hoogstraats evenementenbureau verovert Spaanse stranden

Hoogstraats evenementenbureau verovert Spaanse stranden

Hoogstraats evenementenbureau verovert Spaanse stranden

HOOGSTRATEN – Gevi-events, het evenementenbureau van Gert Snoeys, voert gesprekken om volgende zomer muziekfestivals te organiseren op tien stranden, verspreid over de hele Spaanse kustlijn. “Die gesprekken gaan de goede kant op. Misschien zien we Metejoor of Natalia volgend jaar in de Costa del Sol.”

Gert Snoeys (53) kan als organisator van evenementen al 33 jaar ervaring voorleggen en hij overleefde, in tegenstelling tot sommige sectorgenoten, ook de voorbije coronacrisis. “Misschien omdat ik geen vast personeel heb”, zegt hij. “Want ook mijn bureau lag twee jaar stil. Maar ik werk alleen, weliswaar met vaste leveranciers en trouwe freelancers.”

Tien festivals

Grenspop, dat zopas zijn eerste editie kende, was het eerste post-corona-evenement dat Gevi-Events kon organiseren. Een geslaagd festival, want er worden al plannen gesmeed voor een tweede editie. “In de VIP-ruimte ontmoette ik twee mensen die mijn bureau willen inschakelen voor de organisatie van tien muziekfestivals in Spanje”, vertelt Gert Snoeys.

Breed publiek

De gesprekken gaan de goede richting uit. In augustus gaat Gert in Spanje de locaties bekijken. “We mikken voor deze festivals op een publiek van 20 tot 60 jaar, zowel toeristen als de plaatselijke bevolking. We willen dus Nederlandse en Belgische, maar ook Spaanse artiesten programmeren.”

Metejoor

Of ook Natalia of Metejoor op het podium in Spanje zullen staan, is niet zeker. “Maar als het budget het toelaat, zie ik dat wel zitten. Van Spaanse populaire muziek ken ik zelf erg weinig, dus daarvoor moet ik vertrouwen op het aanbod van lokale agentschappen.”

Referentie

Hoewel Gert Snoeys al veel referenties kan voorleggen, is de Spaanse festivalreeks het grootste evenement dat hij al mocht organiseren. “Het wordt een avontuur. Daarom is een goed team erg belangrijk. Ik schakel dus zeker enkele mensen uit de crew van Grenspop in om alles tot een goed einde te brengen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.