Nieuws Kempen Horecazaak Het Podium in Geel failliet

Horecazaak Het Podium in Geel failliet

Horecazaak Het Podium in Geel failliet

het podiumDe rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de Geelse horecazaak Het Podium failliet verklaard op bekentenis. De zaak, gevestigd op de Markt in Geel, is al een paar weken gesloten. De zaakvoerder had nog acht personeelsleden in dienst. Hun lot ligt nu in handen van de curator Tom Vandecruys.

Na dagvaarding door schuldeisers is aan de Amsterdamstraat in Meer de bvba Practiwood België failliet verklaard. Het gaat om een kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen. Wim Roefs en Wim Nysmans treden op als curatoren.

Aan de Asbergstraat in Retie is de bvba Wheels & More failliet nadat de zaakvoerder zelf de boeken had neergelegd. Eén werknemer van deze groothandel in autovelgen moet vrezen voor zijn baan. De curatoren in dit dossier zijn Christophe Geukens en Silvy Sterckx.

De zaakvoerders van de koude bakkerij Het Dagelijks Brood bvba, Stationsstraat in Herselt, hebben de boeken neergelegd en zijn failliet verklaard. De rechtbank stelde de advocaten Arnauts-Smeets en Peeters aan als curatoren.

Aan de Herentalse Steenweg in Grobbendonk valt op eigen aangifte het doek over de horecazaak Chaplin’s Place. De onderneming had nog één medewerker in dienst.  De curator is Kristof Benijts.

Na dagvaarding is aan Dorp in Rijkevorsel de bvba Noegy failliet. Het gaat om een eetgelegenheid en de verkoop van voeding en dranken. Advocate Katty Somers treedt op als curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer