Nieuws Kempen Horemans opent pop-up showroom

Horemans opent pop-up showroom

Horemans opent pop-up showroom

horemansHoremans Keukens en Meubelen uit Geel vernieuwt momenteel zijn toonzalen. Om de klanten ook tijdens de verbouwingen van dienst te kunnen zijn heeft het bedrijf een pop-up meubeltoonzaal geopend.

“Begin april zijn we gestart met de afbraakwerken van onze meubeltoonzaal. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een nieuwe showroom die vermoedelijk in het voorjaar van 2016 klaar zal zijn. Een jaar geen meubelen aanbieden aan onze klanten, kunnen we niet maken. Daarom ontstond het idee om een pop-up meubeltoonzaal te creëren. Deze tijdelijke toonzaal bevindt zich achter de huidige keukentoonzaal en is zo’n 1.000 m² groot”, zegt zaakvoerster Annelies Horemans. De vernieuwde toonzaal zal zo’n 5.000 m² groot zijn.

Horemans is een familiebedrijf met meer dan 45 jaar ervaring in het vervaardigen van keukens en meubelen. Het bedrijf, gevestigd in Geel, maakt alle producten volledig op maat van de klant en beschikt over een eigen plaatsingsdienst. Horemans Keukens-Meubelen telt vandaag de dag 4 bedrijfsleiders en 18 werknemers.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer