Nieuws Kempen Hostessenservice heeft drukste maand in jaren achter de rug

Hostessenservice heeft drukste maand in jaren achter de rug

Hostessenservice heeft drukste maand in jaren achter de rug

hostessenserviceHostessenservice uit Retie heeft een bijzonder druk oktobermaand achter de rug. Met een rij degustaties voor Flandria, drukke dagen op de stands van Expo 60+ in Mechelen en een heel aantal andere opdrachten hadden de hosts en hostessen de afgelopen weken de handen meer dan vol. In de Nekkerhal werd zelfs een tijdelijk kantoor ingericht om de drukte in goede banen te leiden.

Oktober 2015 gaat voor Hostessenservice de geschiedenis in als een van drukste maanden ooit. “We hebben sinds 2010 niet meer zo’n drukte gekend”, blikt managing director Wendy Van Nyen tevreden terug. “We zijn de maand meteen op volle kracht gestart met een aanvraag van Brandactivators om maar liefst 400 degustaties te verzorgen voor Flandria. Daarnaast kwam Veiling Hoogstraten ook nog met een aanvraag voor 46 degustaties van de aardbeien. Bovendien hebben we een succesvolle beurs EXPO 60+ in opdracht van Artexis achter de rug. Tijdens de beurs waren we zelfs genoodzaakt om ons kantoor integraal te verhuizen naar de Nekkerhal om onze workload en de talrijke aanvragen op een snelle en vlotte manier te kunnen verwerken. We hadden de beursorganisatie beloofd om de activiteiten van de beurshostessen mee in goede banen te leiden en ook die taak hebben we tot ieders tevredenheid volbracht. Als we even een optelsom maken, zijn we bijzonder tevreden dat de afgelopen maand niet minder dan 14 nieuwe klanten de weg naar Hostessenservice hebben gevonden.”

Tijd om nu even uit te blazen is er niet. Momenteel zijn de hostessen alweer in vol ornaat aanwezig op de stand van Bol.com op de boekenbeurs in Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer