Nieuws Kempen Hout Luyten is eerste kandidaat voor Prijs Ondernemen 2016

Hout Luyten is eerste kandidaat voor Prijs Ondernemen 2016

Hout Luyten is eerste kandidaat voor Prijs Ondernemen 2016

Vlnr: Frederick Jonckheere, Vicky Nolf, Charlotte Luyten en Fons Luyten.

Vlnr: Frederick Jonckheere, Vicky Nolf, Charlotte Luyten en Fons Luyten.

Het bestuur van Voka Kempen West heeft Hout Luyten uit Morkhoven verkozen tot winnaar van de LON-award 2016 voor deze regio. Voorzitter Frederick Jonckheere maakte dit bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van het lokale ondernemersnetwerk. Meteen is Hout Luyten genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2016, die op vrijdag 11 juni wordt uitgereikt.

Winnaar Hout Luyten is een familiebedrijf dat al bijna 100 jaar actief is in de Kempen. “Met Fons Luyten en zijn dochters Charlotte en Florence staat intussen al de 3de en 4de generatie aan het roer van het bedrijf”, zegt Frederick Jonckheere, voorzitter van Voka Kempen West. “Ook deze nieuwe generaties blijven persoonlijk en klantvriendelijk contact hoog in het vaandel dragen. Hout Luyten is een bedrijf dat met een open en innoverende visie aan de toekomst werkt. Dit door gestaag te investeren in kwalitatieve en duurzame producten en recent nog in een nieuwe, bijkomende toonzaal. Ook neemt het bedrijf zijn maatschappelijke rol ernstig door de voorbije jaren bij te dragen aan tal van maatschappelijke projecten. En tot slot zijn met dochters Charlotte en Florence twee sterke jonge vrouwen actief in het bedrijf. Dames die de onderneming naar de volgende generaties wensen te loodsen.”

Mooie start van 2016
Voor Fons Luyten, zaakvoerder van Hout Luyten uit Morkhoven, komt de LON-award Kempen West als een complete verrassing. “Het is erg mooi om op zo’n manier het nieuwe jaar in te zetten. Ik wil alle collega-ondernemers danken die op Hout Luyten hebben gestemd en ook mijn vrouw danken voor haar inzet, want door haar staat het bedrijf nu waar het staat. Het is overigens een schitterend moment om deze prijs te krijgen, want binnenkort bestaan we 100 jaar. Bovendien staat de 4de generatie klaar om het bedrijf over te nemen. Onze oudste dochter Charlotte draait al 5 jaar mee in de zaak en de jongere dochter Florence zet nu haar eerste stappen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer