Nieuws Kempen HRB opent toonzaal in Voortkapel

HRB opent toonzaal in Voortkapel

HRB opent toonzaal in Voortkapel

HRB opende afgelopen weekend haar nieuwe toonzaal in Voortkapel. Hier kunnen bouwers voortaan terecht voor alles rond interieur, inrichting en materiaalkeuzes. Het bedrijf helpt al jarenlang gezinnen bij het bouwen van hun sleutel-op-de-deurwoning. Naast particulieren kunnen ook projectontwikkelaars en aannemers hier in de toonzaal een overzicht krijgen van de mogelijkheden.

 

“Met HRB bouwen we al enkele jaren projectwoningen en appartementen, maar we bouwen ook voor particulieren”, zegt Machteld Philipsen van HRB. “Voor het bouwproces van start gaat, adviseert onze klantenbegeleider de klanten in de keuze van materialen. Tot voor kort moesten wij naar de toonzalen van verschillende leveranciers rijden. Met onze eigen toonzaal ‘HRB Wonen’ willen we de klant nog makkelijker bijstaan in hun keuzes.”

Bij HRB Wonen kunnen klanten voortaan terecht voor een volledig interieur: van keukens, badmeubels, binnendeuren, glazen deuren tot maatkasten, dressings, trappen en parket.

HRB is gespecialiseerd in CLT-bouw en renovaties. Het bedrijf werd in 2014 opgericht voor Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen. Ondertussen is het bedrijf doorgegroeid  naar een compleet bouwbedrijf voor exterieur en interieur, met eigen bouwprojecten en residentiële projectontwikkeling. Er werken zo’n 27 mensen en een aantal onderaannemers voor het bedrijf. Het bedrijf heeft – naast de nieuwe toonzaal in Voortkapel – een kantoor in Herentals, en burelen en een magazijn in Hulshout. En er blijven plannen opborrelen: “Het toonzaalaanbod gaat in de toekomst nog uitgebreid worden. We werken nog aan een tweede segment tegen begin volgend jaar”, besluit Machteld Philipsen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer