Nieuws Kempen Huis gekocht? Heylen Vastgoed schenkt 25 euro per transactie aan Oekraïne 12-12

Huis gekocht? Heylen Vastgoed schenkt 25 euro per transactie aan Oekraïne 12-12

Foto Heylen Vastgoed

Huis gekocht? Heylen Vastgoed schenkt 25 euro per transactie aan Oekraïne 12-12

HERENTALS – Deze maand komt Heylen Vastgoed met ‘Vastgoed For Life’. Met het initiatief zal de vastgoedmakelaar 25 euro per verkochte en verhuurde woning schenken aan Oekraïne 12-12. De organisatie zamelt middelen in voor humanitaire operaties in Oekraïne en de omliggende buurlanden.

Vastgoed For Life is geen nieuw concept. Vorig jaar nog haalde het initiatief 9250 euro op voor VZW Villa Max uit Brasschaat. Eerder steunde Heylen Vastgoed met hun jaarlijkse actie goede doelen als het Olivia Fund, Think Pink, To Walk Again en de MS Liga. De editie van dit jaar komt er vroeger dan verwacht, en dat heeft alles te maken met het conflict in Oekraïne.

“De beelden uit Oekraïne laten niemand onberoerd”, vertelt Johan Heylen, bestuurder bij Heylen Vastgoed in Herentals. “Bij Heylen Vastgoed willen we de mensen die hun thuis moeten ontvluchten waar mogelijk verder helpen. Als onderneming is het dan ook onze plicht om iets terug te doen voor de maatschappij.”

Meer info over Vastgoed For Life kan u terugvinden via de website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.