Nieuws Kempen Huybrechts Juweliers popt up in versterkte burcht

Huybrechts Juweliers popt up in versterkte burcht

Huybrechts Juweliers popt up in versterkte burcht

huybrechts juweliersEen juwelierszaak met een behoorlijk prijzige collectie verbouwen doe je niet in 1–2–3. En met dat assortiment een tijdelijke pop-up openen al helemaal niet. Toch kiest Huybrechts Juweliers uit Geel voor deze weg. Maar er komen wel betonijzers aan te pas om ramkrakers niet op ideeën te brengen.

Huybrechts Juweliers is al bijna 60 jaar een vaste waarde aan de Markt in Geel. De juwelier staat bekend om zijn exclusieve juwelen en zijn kwaliteitsvolle horlogemerken. Vanaf 1 april kan je de juwelen en horloges herontdekken in de nieuwe pop-up store, enkele deuren verder op de Markt. De huidige winkel sluit de deuren tot midden juni voor grondige verbouwingswerken.

Robuuste aanpak
De tijdelijke verblijfplaats van de Geelse juwelier contrasteert fel met de verfijndheid van het aanbod. “Het is een bewuste keuze voor deze eerder robuuste en bruuske aanpak. Er werden zelfs betonijzers ingepakt om het pand te beschermen tegen een ramkraak”, aldus zaakvoerder Franz Huybrechts.

Vader Leo Huybrechts opende 58 jaar geleden een horloge- en juwelenwinkel op de Geelse Markt. Begin jaren ’80 stapte zoon Franz mee in de zaak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Digitale cadeaubonnen in Herentals

Handelshart Herentals lanceerde digitale cadeaubonnen. Het heeft communicatiebureau Phobos en Actor uit Geel onder de arm genomen voor de uitwerking ervan.… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer