Nieuws Kempen Hydrotech failliet en nog 8 andere falingen

Hydrotech failliet en nog 8 andere falingen

Hydrotech failliet en nog 8 andere falingen

Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vanmorgen Hydrotech Installatietechniek NV, Poederleesteenweg 112 in Lichtaart, failliet verklaard. Het bedrijf was gespecialiseerd in de installatie van verwarming, klimaatregeling, ventilatie en sanitair. Het legde zelf de boeken neer. De 8 arbeiders en 2 bedienden die er nog actief waren, moeten op zoek naar ander werk. De rechter stelde de curatoren Rudi Van Gompel en Tom Robeyns aan om het faillissement af te handelen.

Ook Techno Park NV, Nijverheidsstraat 14 in Herentals, is failliet na dagvaarding. De onderneming bemiddelde bij de aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed. Curator: Paul Van Rompaey.

De horecasector deelt ook opnieuw in de klappen. Bistro Aan de Mosten bvba, Hoogeind 74 bus 1 in Meer, baatte een eetgelegenheid met volledige bediening uit maar werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Mark Bruurs. Voor alle duidelijkheid: het gaat om de vennootschap van de vroegere uitbaters. De huidige uitbating van de horecazaak in De Mosten door de VOF Recto Limbo staat buiten deze faling.

Café Zeegers VOF, Zegeplein 7 bus 1 in Turnhout, moet de deuren sluiten na dagvaarding door schuldeisers. De vennoten Mohamed Boumadhi en Lhabib El Farah, beiden uit Turnhout, werden ook failliet verklaard. Curator: Patrick De Ferm.

Yanel bvba, Kleiryt 39 in Merksplas, baatte een taverne uit maar vroeg het faillissement aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Aan de Lierse Steenweg 36 in Grobbendonk runde HCHV Associates bvba een bar, maar het bedrijf legde de boeken neer. Curator: Kristof Benijts.

Computerwinkel Pro-Service moet na een faling de deuren sluiten. De zaakvoerder vroeg zelf het faillissement aan. Curator: Mark Bruurs.

Nadat de rechtbank vorige maand Kappercentrale Riva bvba failliet verklaarde, is het nu de beurt aan Riva Investment bvba, die was gevestigd op hetzelfde adres aan de Turnhoutsebaan 171 bus 1 in Dessel. De vennootschap was actief in het beheren van onroerend goed en diende zelf de boeken in. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

De Vries Bouw- en Renovatiewerken bvba, Diamantstraat 8 bus 353 in Herentals, moet noodgedwongen de activiteiten staken na dagvaarding. Het bedrijf bouwde residentiële gebouwen. Curator: Paul Van Rompaey

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer