Nieuws Kempen I Love Living krijgt nieuwe uitbaatster

I Love Living krijgt nieuwe uitbaatster

I Love Living krijgt nieuwe uitbaatster

I Love Living in Geel heeft een nieuwe uitbaatster aan het roer. Anny Bakelants heeft pas de hippe lunch- en ontbijtbar in Geel overgenomen. De ‘Living’ behoudt haar typerende karakter van uitnodigende plek met gezonde gerechten. Binnenkort komen ook de creatieve workshops terug, die de vorige uitbaatster introduceerde.

 

Bieke Lemmens gaf pas de fakkel van haar zaak I Love Living door aan Anny Bakelants. “Bieke heeft me nog mee op weg gezet door een paar weken mee te helpen. Want het is veel ineens om te doen.” Anny stond 17 jaar in het onderwijs als leerkracht huishoudkunde. “Veel zaken zijn dus niet nieuw, maar het geheel is natuurlijk wel een heel nieuwe stap voor mij.”

“Ik was hier zelf al wel eens komen ontbijten. Maar vooral mijn dochters Ilona, Ruth en Febe waren hier klant. Toen ze zagen dat ‘de Living’ over te nemen stond, hebben zij me getipt. En zo ben ik aan het ondernemen gegaan.” Anny’s ervaring in het onderwijs en als kookouder bij de chiro, en haar enthousiasme om te koken voor familie en vrienden, hielpen haar ook mee over de streep om dit avontuur aan te gaan.

I Love Living is een ontbijt- en lunchbar met een twist. In de eerste plaats is het een ontmoetingsplaats met ruimte voor samenzijn, genieten en creativiteit. “Waarom de Living? Omdat het concept met heel erg aanspreekt. Ik ben zelf al een aantal jaren vegetariër. De gerechten hier spreken zijn grotendeels veggie en vegan. Daarnaast ben ik zelf ook artistiek bezig. Binnenkort hang ik hier enkele schilderijen van mezelf op. En de workshops komen er binnenkort ook weer aan.”

Het concept van Living blijft, maar Anny wil er wel haar stempel op drukken. “Ik wil het accent van mezelf nog wel leggen, maar niet te snel. Het concept naar veggie en vegan zou ik nog verder willen uitdiepen.”

“Met mijn gezin als hevige supporters, wil ik in de Living gezonde, eenvoudige en vooral lekkere gerechten bereiden. We gaan dat goed doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.