Nieuws Kempen IJsboerke gaat meer Belgische partnerships aan

IJsboerke gaat meer Belgische partnerships aan

IJsboerke gaat meer Belgische partnerships aan

kaatje-potjeIJsboerke breidt haar samenwerking met Studio 100 uit. Voordien werden er al Bumba en Piet Piraat-ijsjes op de markt gebracht door IJsboerke – met ijsjes van Maya de Bij en de K3-cornets met innovatieve roze hoorntjes. Ook de licentie van Plop is door IJsboerke overgenomen. In elke verpakking van de ijsjes verbonden aan Studio 100 vindt de klant een gadget en een kortingsbon, geldig voor elk Plopsaland-park, terug.

Vanaf april lanceert IJsboerke een eerste referentie in samenwerking met VRT. Het gaat om een ijsje rond het televisie-figuurtje Kaatje, waarbij de verpakking bestaat uit vier bekertjes met een combinatie van vanille- en aardbei-roomijs. Bij elk potje wordt een gratis kindertattoo gegeven.

In het verleden lanceerde IJsboerke al samen met Jules Destrooper een succesvol innovatief product: La Galette werd een vanille roomijsje omhuld met Belgische chocolade verrijkt met karamelsaus, tussen twee echte wafeltjes van Jules Destrooper. Dit wordt nu uitgebreid naar een verpakking voor de horecaklanten.

“We geloven sterk in Belgische partnerships. Op deze manier blijft de koopkracht in België behouden. De meerderheid van onze grondstoffen en verpakkingen is trouwens afkomstig uit België. We zijn steeds op zoek naar innovatieve samenwerkingen met merken die net als ons, kwaliteit hoog in het vaandel dragen. We zijn momenteel in gesprek met verschillende Belgische partners en zijn nu in een testfase voor de ontwikkeling van alweer nieuwe producten. Meer kan ik daarover momenteel niet kwijt, maar dat het lekker zal zijn, dat staat vast!”, vertelt Peter Janssen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer