Nieuws Kempen Ilse Van Puyvelde verlaat Atrius voor Vermeulen Heylen Michiels De Graeve

Ilse Van Puyvelde verlaat Atrius voor Vermeulen Heylen Michiels De Graeve

Ilse Van Puyvelde verlaat Atrius voor Vermeulen Heylen Michiels De Graeve

foto Ilse Van PuyveldeIlse Van Puyvelde versterkt vanaf 1 december het team van Vermeulen Heylen Michiels De Graeve in Herselt. Zij verliet het Herentalse Atrius Advocaten. Meester Van Puyvelde  is bijzonder licentiaat in het sociaal recht (VUB 1994), doceert aan de UAntwerpen en aan de HUB en is plaatsvervangend rechter in de arbeidsrechtbank te Antwerpen.  Zij heeft talrijke publicaties op haar naam staan.

Vermeulen Heylen Michiels De Graeve advocaten is een nichekantoor gespecialiseerd in arbeids- en socialezekerheidsrecht met kantoren te Herselt en te Mechelen. Er werken thans 11 advocaten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Herentals
Geel

7 faillissementen in de regio

De ondernemingsrechtbank van Turnhout heeft zich ook deze dinsdag gebogen over de faillissementen. Op de lijst staan 7 bedrijven die… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer