Nieuws Kempen Immo VL neemt bijkomend kantoor in gebruik

Immo VL neemt bijkomend kantoor in gebruik

Immo VL neemt bijkomend kantoor in gebruik

immovlVastgoedmakelaar Immo VL heeft nu ook de benedenverdieping in gebruik genomen van het kantoorgebouw aan de Pas in Geel, waar het tot dusver op de eerste verdieping was gevestigd. “Door de uitbreiding van de verhuuractiviteiten waren we op zoek naar meer ruimte”, legt oprichter en zaakvoerder Wim Verboven uit. “Door het einde van het huurcontract van de winkel op de benedenverdieping kregen we de kans om ook die ruimte te benutten.”

Meer ruimte was één reden, een andere was meer zichtbaarheid voor de klanten. “De mensen weten doorgaans wel wie we zijn en waar we gevestigd zijn, maar we stelden vast dat er toch een zekere drempel was om bij ons binnen te komen. Met de uitbreiding naar het nieuwe kantoor zijn we ervan overtuigd dat we nog toegankelijker worden.” De eerste verdieping doet voortaan dienst als verhuurkantoor, het gelijkvloers voor de aan- en verkoop van vastgoed.

Geelse hartjes
Om de ingebruikname van het nieuwe kantoor in de verf te zetten, werden op 24 en 28 maart telkens 1.000 Geelse hartjes uitgedeeld in het centrum van Geel.

Naast Geel beschikt Immo VL over kantoren in Mol, Herentals en Tessenderlo. In totaal zijn er 15 medewerkers in dienst. Het immokantoor is gespecialiseerd in residentieel vastgoed en beschikt over een drukbezochte website met meer dan 1.000 bezoekers per dag. “We onderscheiden ons door het correcte advies en de complete service aan onze klanten”, zegt Wim Verboven. Immo VL verkoopt jaarlijks meer dan 300 eigendommen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer