Nieuws Kempen Immo VL neemt Leuvens immokantoor over

Immo VL neemt Leuvens immokantoor over

Immo VL neemt Leuvens immokantoor over

De vastgoedmarkt is een snel veranderende markt, en de snelheid van verkoop en verhuur van woningen gaat razendsnel. BVM Vastgoed & Beheer Makelaar uit hartje Leuven zocht daarom partners om hun immokantoor te versterken voor de toekomst. Zaakvoerders Christophe Van Eyck en Denis Verstreken, de huidige bestuurders, vonden een sterke partner in Immo VL uit Geel. De vier aandeelhouders van Immo VL hebben samen met Jo Verhofstadt de verkoop- en verhuurdivisie van het Leuvense kantoor overgenomen.

 

 

“Met de vier aandeelhouders van Immo VL – Vic Peeters, Nathalie Boels, Kris Thys en Wim Verboven – en ikzelf hebben wij het Leuvense kantoor overgenomen”, zegt Jo Verhofstadt, die als manager de dagelijkse leiding heeft over Immo VL in Geel. “Toch willen we erop drukken dat we van BVM geen nieuwe vestiging van Immo VL willen maken. De naam en het team blijft in Leuven behouden.”

“Immo VL en BVM liggen in twee verschillende regio’s die elkaar niet aanraken. Dat maakt dat er weinig directe implicaties zijn voor Immo VL in Geel. En daarom leek het ons ook geen meerwaarde om de naam ‘VL’ op de deur in Leuven te plakken. We behouden liever de naam die in Leuven al die jaren uitgebouwd is”, aldus Verhofstadt. “We zijn geen concurrenten van elkaar, maar hebben wel een dna dat in dezelfde lijn ligt met dat van BVM. Maar als aandeelhouders zijn we allemaal wel ondernemend, en willen we businesskansen grijpen.”

Jo Verhofstadt gaat hetzelfde doen voor BVM als voor Immo VL. “Ik ga ginder ook de dagdagelijkse leiding op mij nemen. In Geel word ik hiervoor voornamelijk door Wim Verboven ondersteund als drijvende kracht. In Leuven zal Christophe Van Eyck aanwezig blijven als expansie manager, om me bij te staan in de leiding. Hij blijft dus aan boord.”

De afdeling Beheer van BVM zal overgenomen worden door ‘De Syndicus’, met kantoren in Leuven, Diest, Hasselt, Geel en Lier. Door de integratie van BVM syndicus groeit “De Syndicus” fors als dé referentie in kwalitatief vastgoedbeheer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.