Nieuws Kempen Immo VL schenkt klanten waardebonnen voor lokale handelaars

Immo VL schenkt klanten waardebonnen voor lokale handelaars

Immo VL schenkt klanten waardebonnen voor lokale handelaars

GEEL/MOL/HERENTALS – Wie een huis koopt of verkoopt via immokantoor Immo VL met hoofdkantoor in Geel, ontvangt na het tekenen van het contract een waardebon van 100 euro. Die kan gebruikt worden in de vijf gemeentes waar de onderneming gevestigd is.

De immokantoren zijn ondertussen heropgestart met in acht name van alle geldende veiligheidsmaatregelen. “Onze koopwaar, vastgoed, is de afgelopen weken niet slecht geworden”, legt sales manager Jo Verhofstadt uit. “Onze inkomsten komen dus wel. Maar een kapper gaat niet plots drie keer meer klanten ontvangen en zo het verlies van de voorbije weken goed maken.”

Om de lokale handelaars te steunen, besliste zaakvoerder Wim Verboven van Immo VL om een actie te lanceren. “Sinds vorige maand krijgen zowel de koper als de verkoper een waardebon van 100 euro om te gebruiken in Geel, Mol, Tessenderlo, Heusden of Herentals. Dat zijn de locaties van onze vestigingen. De waardebonnen komen van het gemeentebestuur en kunnen dus bij alle lokale handelaars gebruikt worden in die stad of gemeente, van een bakker tot een kledingzaak.”

Immo VL is er zich van bewust dat de return van deze actie voor het immokantoor zelf niet te meten is. “Maar lokale handelaars zijn belangrijk voor ons. Ze zorgen voor een aantrekkelijke stad, waar mensen graag willen wonen. En hoe beter het met de economie gaat, hoe beter voor ons. Uiteraard hopen we dat deze actie ook wel zorgt voor wat extra naamsbekendheid.”

Immo VL bestaat 25 jaar en heeft 27 mensen in dienst.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.