Nieuws Kempen Immo VL wil licht brengen in donkere dagen

Immo VL wil licht brengen in donkere dagen

Immo VL wil licht brengen in donkere dagen

GEEL/MOL/HERENTALS – Immo VL, dat kantoren heeft in Geel, Mol en Herentals, lanceert een warm initiatief. De makelaarsgroep heeft in zijn kantoren al kerstversiering aangebracht mét lichtjes en roept zijn buren op om hetzelfde te doen. Dat kan deze lastige periode letterlijk en figuurlijk wat kleur geven.

De 5 kantoren van Immo VL (Mol, Geel, Herentals, Tessenderlo en Heusden-Zolder) stralen al kerstsfeer uit. Die is te bewonderen vanop de straat, want voor het publiek zijn vastgoedkantoren in deze lockdown tijdelijk gesloten.

“We hebben beslist om onze kerstbomen al op te stellen met lampjes’, licht Jo Verhofstadt toe van Immo VL. “Zo willen we gezelligheid en licht brengen in deze dagen. En we roepen de andere bewoners en handelaars in de straat op om hetzelfde te doen. Dat kan wat warme sfeer en troost brengen.”

Net als andere vastgoedmakelaars werkt Immo VL in deze periode met beperkingen door de huidige coronamaatregelen.

“Het is was lastig dat de richtlijnen niet eenduidig zijn. Van de federale regering mogen geen plaatsbezoeken meer, maar de beroepsfederatie zegt dat die nog wel kunnen. Wij hebben hoe dan ook beslist om ons verantwoordelijk op te stellen en voorlopig geen fysieke bezoeken meer te houden. Het andere werk gaat hier nog wel gewoon door, dus de lopende dossiers worden verder afgehandeld.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.