Nieuws Kempen ‘Inhouse Show’ van Smans NV krijgt staartje

‘Inhouse Show’ van Smans NV krijgt staartje

‘Inhouse Show’ van Smans NV krijgt staartje

Hoe kan je  je klanten op de hoogte houden van innovatietechnieken en productontwikkelingen in tijden van corona? Om aan de informatiebehoefte van klanten te voldoen, rolt het Turnhoutse bedrijf Smans dit kwartaal 4 webinars uit. In elke sessie bespreekt CEO Jan Van Lieshout 1 thema uit de draad- en kabelverwerking.

In de Benelux is Smans uit Turnhout marktleider in de verkoop van machines om kabels te knippen, te strippen en te krimpen. De wereld van kabel- en draadverwerking en bordenbouw verandert snel. Jaarlijks informeert Smans NV bedrijven die gespecialiseerd zijn in kabelassemblage en -confectie over de nieuwigheden in de markt, met een Inhouse Show. Tot de pandemie.

Corona-proof event

In oktober vond een corona-proof event plaats met een beperkt aantal deelnemers. Maar de vraag naar informatie bleef groot. Daarop heeft Smans beslist om 4 webinars uit te rollen, verspreid over 3 maanden. Het webinar wordt gegeven door Jan Van Lieshout, CEO bij Smans.

Vier webinars

“Tijdens de Inhouse Show in oktober hadden we in onze showroom 4 werelden gecreëerd. Elke wereld behandelde een ander aspect binnen de kabel- en draadverwerking. Omdat de capaciteit van het event beperkt was door corona hebben we al snel beslist om dit ook online uit te rollen in de vorm van 4 webinars. Het eerste van vier webinars vindt woensdag plaats en gaat over Crimping, Connecting and Quality.” verduidelijkt Jan Van Lieshout.

Topics die aan bod komen zijn benchtop en automatische oplossingen voor het krimpen van een contact, oplossingen voor het splicen van draden en voor het controleren van de kwaliteit.“We zullen ook toepassingsvoorbeelden laten zien en we maken tijd vrij om vragen persoonlijk te kunnen beantwoorden.” vult Van Lieshout verder aan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.