Nieuws Kempen Innomedio geeft Rent a Lounge digitale vleugels

Innomedio geeft Rent a Lounge digitale vleugels

Innomedio geeft Rent a Lounge digitale vleugels

rentaloungeDigital agency Innomedio uit Oostmalle heeft een nieuwe website gebouwd voor eventleverancier Rent a Lounge in Herentals. “Ze zochten iemand die digitaal snel op de bal kon spelen en hun eigenheid mee in een bepaalde sfeer kon vormgeven”, zegt Robin De Cnodder van Innomedio. “Voor ons vormde dit project een mooie uitdaging omdat we ons creatief konden uiten. De bedoeling was om aan te sluiten bij de wat creatieve eventsfeer waar Rent a Lounge voor staat.”

De klant kon zich vinden in de stijl van Innomedio die zich het best laat vertalen als ‘less is more’. “We willen dat een website luchtig is en ademruimte biedt, zonder natuurlijk uit het oog te verliezen dat de boodschap moet overkomen.”

Lange termijn
De combinatie van een sterke website, de integratie van social media en een goed gebruik van zoektermen maakten dat Rent a Lounge zijn diensten nu op verschillende niveaus kan aanbieden. “Via een aangepast zoekwoordenonderzoek achterhaalden we de meest gebruikte zoektermen in de eventbrache. Via Google Analytics kunnen zowel de klant als wij de prestaties mee opvolgen, evalueren en bijsturen”, legt De Cnodder uit, die er nog aan toevoegt een lange-termijnsamenwerking met de klanten na te streven.

Op de nieuwe site van Rent a Lounge vind je trouwens momenteel een aankondiging van de Inspiratiedagen van 26 tot 29 maart in de bedrijfsgebouwen aan de Toekomstlaan in Herentals.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer