Nieuws Kempen Intracto neemt buitenlands ‘award winning’ agency over

Intracto neemt buitenlands ‘award winning’ agency over

Intracto neemt buitenlands ‘award winning’ agency over

Intracto Group uit Herentals heeft zich verder versterkt met het digital marketing agency Orangedotcom. Dit Amsterdamse bureau bestaat uit een team van 30 digitale experts, dat zich specifiek richt op het realiseren van digitale groei voor haar klanten. Hiertoe behoren onder andere Samsung, QWIC, Mollie, Tony’s Chocolonely en Red Bull.

In tien jaar tijd bouwde Orangedotcom een sterke digitale reputatie op, die zich mede manifesteerde in de vorm van een aantal mooie awards en vakprijzen. Oprichters Arnoud Duiker en Michael Hardeman blikken echter niet alleen tevreden terug, ze kijken vooral enthousiast vooruit. “Dit jaar is een bijzonder jaar voor ons. We vieren namelijk ons tienjarig jubileum. Ondanks deze mijlpaal zien we de potentie en de kansen in de markt en kijken we vooruit. We zien al geruime tijd een consolidatieslag in ons vakgebied, waar ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Met deze stap kunnen we klanten beter bedienen en groei versnellen, zowel in de breedte als in de diepte”, zegt Michael Hardeman, mede-oprichter Orangedotcom.

Pieter Janssens, CEO Intracto Group, ziet sinds de coronapandemie dat de digitale versnelling onomkeerbaar is. “Bedrijven beseffen steeds meer het strategische belang van hun digitale aanwezigheid en het ecosysteem dat ze moeten bouwen en onderhouden. Het team van Orangedotcom is voor ons dan ook een gerichte overname. Ze hebben een sterk team in SEA, SEO, social advertising, CRO, analytics en marketplaces. Kortom, álles wat met digital marketing te maken heeft.”

“Als we daar onze kwaliteiten aan toe voegen, dan zijn onze klanten en onze teamleden de grote winnaars. Zo kunnen enerzijds klanten nóg meer verantwoordelijkheid en bijbehorende impact bij ons leggen. Anderzijds krijgen onze teamleden een nog veel interessanter speelveld. Ze kunnen nog beter scoren door een nog betere defensie én een nog betere aanval”, besluit Janssens.

Orangedotcom wordt onderdeel van de campus Amsterdam van Intracto.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Herentals
Herentals

Scandinavië lonkt voor Intracto

Met de overname van Stendahls zet Intracto Group haar eerste stappen in Scandinavië. Het prestigieuze Zweedse full-service agency staat met een… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer