Nieuws Kempen Intracto wordt alweer wat groter met overname Burst

Intracto wordt alweer wat groter met overname Burst

Intracto wordt alweer wat groter met overname Burst

HERENTALS/ROTTERDAM – Het Herentalse Intracto heeft alweer een overname gerealiseerd. Het Rotterdamse digitale bureau Burst behoort voortaan ook tot de Intracto Group. Daarmee versterkt het ICT-bedrijf nog meer zijn positie in Nederland.

Intracto Group is al een tijdje bezig met het verzamelen van andere bedrijven in de groep die kunnen bijdragen om klanten een full-service te kunnen bieden. Recent werden nog de bureaus One Shoe en Isaac aan de groep toegevoegd. Met de overname van Burst telt het team van Intracto Group nu ruim 900 medewerkers. Het Rotterdamse team (met opdrachtgevers als Baderie, Davidoff, Natuurmonumenten en Perfetti Van Melle) van 50 experts kiest voor Intracto Group om de eigen expertise nóg breder in te kunnen zetten en zo ook haar dienstverlening als full-service digitaal bureau verder uit te bouwen.

Digitale corona-revolutie

“Het kruispunt van marketing, technologie en data is steeds meer de plek waar de magie ontstaat”, zegt Hans Maltha, CEO en oprichter van Burst. “Zeker sinds COVID-19 hebben we enerzijds gezien dat partijen, die hun digitale huiswerk al klaar hadden, enorm gegroeid zijn. Anderzijds zijn ondernemingen, die nog niet zo ver waren, wakker geschud en gaan inzien hoe ze kunnen groeien door in te zetten op verdere digitale transformatie.”

De CEO van Burst geeft aan zich goed te voelen bij het samengaan met Intracto Group. “Toen we in contact kwamen met Intracto Group was er meteen sprake van zowel een persoonlijke als een professionele klik. Intracto Group heeft de juiste experts, skills en tools aan boord om samen met ons nog betekenisvoller te worden in een wereld die steeds meer digitaliseert. Ik blijf leiding geven aan Burst en ga meebouwen aan de Rotterdamse campus. Wij kunnen voortaan voor alle mogelijke vraagstukken samenwerken met het team van Intracto Group en daarmee onze klanten nóg meer ontzorgen.”

Campus Rotterdam

Pieter Janssens, CEO van Intracto Group reageert: “Als je kijkt naar het talent, de expertise en de cases, dan vormt Burst een uitstekende basis voor onze toekomstige campus Rotterdam. Onze filosofie blijft om dichtbij talent en klanten te zijn. Met Burst kunnen we groeien in een voor ons nieuwe en belangrijke regio. Zeker op het vlak van data en technologieën zoals Drupal, Magento, Salesforce en Shopify heeft Burst een sterk team in huis.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.