Nieuws Kempen IREM verhuist van Wommelgem naar Oevel

IREM verhuist van Wommelgem naar Oevel

IREM verhuist van Wommelgem naar Oevel

IREM verhuist van Wommelgem naar Oevel. Aan de fly-over aan de E313 huurt het van oorsprong Siciliaanse bedrijf een pand met groot buitenterrein. ADM Team Heavy Weight van de Aertssen Group verhuurde de semi-industriële site met de bemiddeling van makelaar Ceusters.

IREM is wereldwijd actief in het bouwen en assembleren van chemische en petrochemische installaties, kracht- en energiecentrales en pijplijnen. Ook voert het bedrijf onderhoud uit aan installaties. “Het terrein in Wommelgem barstte uit zijn voegen”, zegt Olivier Wuyts, senior consultant industry van Ceusters.

“Het terrein in Oevel was een 1 op 1 match. Het is een heel specifiek pand, met eerder weinig bebouwde oppervlakte, een groot buitenterrein, dicht bij de Antwerpse haven én met een loskade. Rond de jaarwisseling zijn we beginnen te werken aan de transactie, en begin april is het contract getekend. Betrekkelijk snel allemaal, omdat het precies was wat IREM zocht.”

IREM heeft het buitenterrein in Oevel al in gebruik genomen. De kantoren zullen vanaf 1 augustus verhuizen.

“Het pand kwam vrij nadat Aertssen heeft een tijdje geleden de firma ADM Heavy Weight heeft overgenomen. Aertssen gebruikte deze vestiging als lokale hub voor onderhoud aan zware machines. Maar omdat zij nu gecentraliseerd zijn in Stabroek en Verrebroek, kwam dit terrein op de huurmarkt”, aldus Wuyts.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.